Despre

CENTRUL DE CONSULTANŢĂ PENTRU VICTIMELE RUTIERE (CCVR)

 Organizatie nonguvernamentală, persoană juridică română, de drept privat fără scop patrimonial, care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu Ordonanţa 26 – 1998, legile în vigoare şi cu documentele sale constitutive. Scopul Asociaţiei este de a reprezenta în mod coerent şi unitar interesele victimelor accidentelor de circulaţie, de a promova şi apăra drepturile şi interesele victimelor accidentelor de circulaţie, precum şi ale moştenitorilor acestora, de a acorda consiliere şi asistenţă socială, psihologică, tehnică, medicală şi juridică pentru membrii săi, de a asista, consilia şi reprezenta în condiţiile legii a membrilor Asociaţiei în fata tuturor organelor statului, jurisdicţionale pentru apărarea sau susţinerea drepturilor acestora de orice natură; de a susţine interesele victimelor accidentelor de circulaţie şi de a colabora cu instituţiile abilitate ale statului în vederea realizării de programe educaţionale cu scopul reducerii numărului de accidente rutiere, precum şi pentru iniţierea unor reglementări şi norme juridice care să ajute în mod concret victimele accidentelor de circulaţie ca şi prevenirea  producerii de astfel de accidente.

Gestionar al actualitătii emotionale în domeniu, membră a Federatiei Europene a Victimelor Rutiere, semnatară a Cartei Europene a Sigurantei Rutiere, asociatia, prin actiunile sale, doreste să:

  1. prezinte publicului adevărata dimensiune a fenomenului accidentului rutier în Romania, comparatii cu alte state.
  2. sensibilizarea tuturor participantilor la traficul rutier să dea dovadă de comportament civilizat, politicos cu respect fată de ceilalti participanti la traficul rutier dar fată de legile tării.
  3. determinarea celor în drept, autorităti centrale si locale, executivul șsi legislativul tării, să ia măsurile eficace pentru reducerea numărului de victime ale soselelor.

Contact:   Col. r. jand. Ion Mihail, Presedinte

e-mail: victimerutiere@gmail.com sau victimerutiere@yahoo.com

tel: 0722 63 98 36

Centrul de Consultanţă pentru Victimele Rutiere – CCVR România este o asociaţie înregistrată la Registrul naţional pentru ONG sub nr. 6840/A/2008.

Toate informaţiile şi materialele de tip text, foto şi video, precum şi toate elementele vizuale publicate pe acest site aparţin autorilor şi nu pot fi copiate, preluate, distribuite, publicate, modificate sau reproduse, parţial sau total, fără acordul proprietarului drepturilor de autor şi fără a menţiona sursa. Aceste materiale nu pot fi folosite în scopuri comerciale şi sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

În mod particular, sigla şi denumirea Centrul de Consultanţă pentru Victimele Rutiere – CCVR România nu pot fi reproduse fără acordul expres scris al proprietarului CCVR România.

3 răspunsuri la „Despre

  1. Pingback:Trei accidente rutiere care ar fi putut schimba lumea | Webcultura

  2. murariu dragos 20 iunie 2012 la 14:34

    daca am fost victima unui accident rutier in anul 2008 credeti ca se mai poate face ceva , cu toate ca am depus plingere la politie si am fost internat in spital , iar apoi am avut 16 zile date de cei de la I.M.L. , si la care nu am primit nici un raspuns nici pina in ziua de astazi , cu toate ca exista un dosar intocmit de cei de la politie .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: