Convenţia naţională pentru Siguranţă Rutieră

Cu prilejul Zilei mondiale de comemorare a victimelor rutiere, marcată anul acesta în ziua de 20 noiembrie (a treia duminică din luna noiembrie) în întreaga lume, avem plăcerea să vă invităm la Convenţia naţională pentru Siguranţă Rutieră – prima ediţie, ce va avea loc în ziua de 15 noiembrie 2012, începând cu ora 9. 30, la Palatul Parlamentului, Sala Constantin Brâncuşi.

Evenimentul se doreşte a fi o platformă periodică de dezbatere, dialog şi acţiune pentru implementarea Strategiei naţionale de siguranţă rutieră, care vizează, în conformitate cu obiectivul european însuşit şi de ţara noastră, reducerea cu 50% a numărului victimelor accidentelor rutiere la nivelul Uniunii Europene în Deceniul 2011 – 2020.

La această reuniune sunt invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale, ai instituţiilor cu sarcini în domeniu, ai societăţii civile, ai mediului de afaceri, mediului academic şi universitar, specialişti, mass-media, alte structuri şi persoane implicate în diminuarea dimensiunilor tragediilor de pe şosele şi a urmărilor lor.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa şi de asemenea să comunicaţi conţinutul intervenţiei dumneavoastră, până pe 5 noiembrie, pe coordonatele:

Telefon: 0722.639.836

E-mail: victimerutiere@gmail.com sau victimerutiere@yahoo.com

Persoană de contact: Ion MIHAIL

Partener: Publicis România

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: