BEBELUŞ MORT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER

Duminică, 16 Ianuarie 2011. (sursa: Evenimentul Zilei)

Un bebeluş de numai un an a murit ieri într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Mureş. Părinţii copilului sunt în stare gravă. Şoferul care a provocat accidentul nu a fost rănit. Un tânăr de numai 20 de ani a provocat ieri un grav accident rutier în apropiere de Reghin, în judeţul Mureş. Pasagerul care se afla maşină cu el a fost internat în stare de comă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale acestuia.
Şoferul responsabil avea o alcoolemie de 0,9 mg/l în aerul expirat, au spus medicii. Bărbatul s-a urcat băut la volan şi a pierdut controlul maşinii. Autoturismul său a lovit frontal o maşină care circula regulamentar şi în care se afla tânăra familie. Maşina cu bebeluşul a fost proiectată într-un stâlp de înaltă tensiune. În urma impactului, stâlpul a căzut peste autoturism. Bebeluşul a murit în ambulanţă, în drum spre spital. Părinţii acestuia sunt în stare gravă, iar prietenul tânărului responsabil de accident este în comă. Şoferul vinovat nu a fost rănit, iar poliţia l-a reţinut pentru 24 de ore.

Ieri, în Braşov, un alt copil, de 11 ani, a fost implicat într-un accident rutier, din cauza unui şofer care a pierdut controlul maşinii. Băiatul este în comă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: